Hoe veilig is uw ICT omgeving?

De recente voorbeelden van ransomware als WannaCry en Petya toonden de kwetsbaarheid en afhankelijkheid van ICT omgevingen weer eens aan.

Dergelijke aanvallen zijn niet helemaal uit te bannen. Toch zijn er genoeg maatregelen die je kunt treffen om de organisatie en kostbare data te beschermen.

Weet jij hoe jouw organisatie voor staat? Om dit inzichtelijk te maken kunt u gebruik maken van een security scan. De security scan geeft je een beeld van het huidige beveiligingsniveau van jouw organisatie en biedt inzicht bij een (gerichte) cyberaanval.

Bij een security scan wordt o.a. gekeken naar:

  • Is het netwerk beschermd door een Firewall?
  • Is jouw WiFi veilig?
  • Zijn al je systemen up-to-date?
  • Word er van de belangrijke data backups gemaakt?
  • Hoe bewust zijn jouw medewerkers van aanvallen van cybercriminelen?
  • Is er een disaster recovery plan aanwezig voor calamiteiten?
 

EasyWeb Services kan u helpen met een Security scan, waarbij de ICT omgeving in kaart gebracht wordt. Na afloop volgt er een rapportage met de bevindingen en een advies op maat.

 

Bent u geinteresseerd in de mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

 

Nieuws

Veilig samenwerken in je eigen CloudVeilig samenwerken in je eigen Cloud

Veilig samenwerken in je eigen Cloud Dropbox, OneDrive, iCloud, Google Drive en consorten… Al die cloudopslagdiensten zijn eenvoudig en praktisch. Maar bedenk wel dat al die bestanden, foto's en documenten op de systemen van anderen staan. Je kunt nooit achterhalen wie jouw data kan benaderen of  [ ... ]

Lees meer
SecurityscanSecurityscan

Hoe veilig is uw ICT omgeving? De recente voorbeelden van ransomware als WannaCry en Petya toonden de kwetsbaarheid en afhankelijkheid van ICT omgevingen weer eens aan. Dergelijke aanvallen zijn niet helemaal uit te bannen. Toch zijn er genoeg maatregelen die je kunt treffen om de organisatie en k [ ... ]

Lees meer