Web diensten

Naast de ontwikkeling van websites, bieden we services als CMS Support, training, webanalytics, hosting, hosted mail en domeinregistratie.

Webhosting

Op zoek naar betrouwbare webhosting die betaalbaar is? Wij kunnen u hierbij helpen.

Webhosting is het huren van ruimte op een server, waarop je website geplaatst kan worden. We bieden uitgebreide all-in hostingpakketten met de nieuwste technieken op krachtige servers, en zorgen ervoor dat uw website of webshop 24 uur per dag bereikbaar is.

Installeer vanuit de beheer pagina met een simpele muisklik software op uw website zoals een forum, CMS en gastenboek. Er zijn meer dan 100 applicaties beschikbaar om te installeren.

 

Hosted Mail

Elke dag en op ieder moment in contact zijn met je mail, agenda en contactpersonen. Dat doe je met de Hosted Mail oplossing van EasyWeb Services. Agenda’s uitwisselen was nog nooit zo eenvoudig met de beveiligde, gebruiksvriendelijke en professionele hosted mailserver. Door ondersteuning van Android, Windows, Symbian en iPhone synchroniseer je bovendien zonder moeite alle mobiele apparaten.

 

Cloud Storage

Online opslag van bestanden, muziek, afbeeldingen, contacten, agenda, taken en bladwijzers. Toegang tot de online data vanaf je mobiele apparaat, bureaublad, of via een webbrowser. Toegang tot je gegevens waar je ook bent, wanneer je het nodig hebt.

Er zijn vele online opslag diensten beschikbaar, maar weet u ook waar de data zich bevindt? en hoe betrouwbaar de data opgeslagen is? Wij bieden een veilige en betrouwbare online opslag voor de uw belangrijke documenten of voor uw online backup.

 

Bent u geinteresseerd in de mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.